KISS Rock the Reels

9 december 2021- Play’n GO ger spelarna en konsert för livet med sin senaste lansering, KISS Rock the Reels.

Det är turnén som avslutar alla turnéer. Starchild, Demon, Spaceman och Catman ger sig ut på turné för sitt livs turné. Och gissa vem som kommer att göra dem sällskap. Just det, du.

Denna musikaliska IP träffar alla de rätta tonerna när det gäller musikaliska slots och deras funktioner. Slumpmässiga Wilds, Multiplikatorer och Free Spins är bara för att börja med i detta episka spel.

Baserat på ett 6×4 diamantformat rutnät fyllt med symboler som inkluderar medlemmarna i bandet som också dyker upp på skärmen för att ge funktioner under spelets gång.

Spelaren har ett stort urval med fem olika Free Spin-funktioner (Johannesburg, Sydney, London, Rio de Janeiro och Tokyo), alla med olika risknivåer och inte att förglömma den svårfångade Encore Free Spin (New York). Encore Spins utlöser den expanderande rutnätfunktionen som skapar 4096 sätt att vinna.

KISS uppträder i spelet i sina ikoniska outfits och spelar på hjulen med sina unika ansiktsfärgningar. Även de som inte är bekanta med KISS kommer garanterat att njuta av den energi som det här spelet utstrålar tack vare karaktären av bandets ikoniska framträdanden.

Spelet förkroppsligar miljön, utseendet och känslan av en riktig konsert. När vart och ett av de sju originalsoundtracken spelas tänds pyroteknik för att imponera på publiken. Djävulen ligger i detaljerna eftersom animationerna är synkroniserade med ljudet för att reagera på ljudet i realtid, vilket förhöjer upplevelsen ytterligare.

Charlotte Miliziano, spelchef, säger,

”Vi har älskat att arbeta med innovationerna i det här spelet. Det sätt på vilket ljusanimationerna reagerar på ljudet gör det till en sådan uppslukande upplevelse för spelaren att det känns som om de faktiskt är på spelningen!

”Att få animationerna att reagera på ljudet i spelet har varit en verklig bedrift, vi har inte sett det så mycket i branschen – hittills.”

En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *