Dagens Nyheter Filmer Tekniska spel Tv program Underhållnings Nyheter Världs nyheter

Tom Holland säger att han gör The Uncharted Movie “Broke” Him

Skådespelaren Tom Holland har återigen diskuterat den intensiva fysiska inspelningen för den kommande Uncharted-filmen och sa i en ny intervju att Sony-filmen “knäckte” honom.

Enligt GQ utvecklade Holland tendinit vid inspelning av Uncharted-filmen. Han hade bara haft tre dagars ledighet efter att ha lindat Uncharted i Berlin och startat Spider-Man: No Way Home i Atlanta. Holland sa att han nu inser hur lycklig han har att Spider-Man-filmerna är fyllda med CG-effekter, eftersom detta inte var fallet på Uncharted.

“Jag insåg aldrig hur lycklig jag är att Spider-Man bär en mask, för när han studsar runt och flyger från byggnader är det bara CG”, sa han. “I Uncharted är det bara jag i en henley och cargobyxor. Den filmen knäckte mig absolut.”

Det är inte första gången som Holland diskuterar den intensiva karaktären av Uncharted-inspelningen. Han pratade tidigare om hur han var “slagen och blåslagen” när han gjorde filmen, och det var så tufft att han utvecklade tendinit i hälsenan. “Jag kommer aldrig att göra en svärdkampsscen någonsin igen,” sa han.

The Uncharted-filmen har varit i olika stadier av utvecklingshelvetet i mer än 10 år redan, men filmen är äntligen färdig och är planerad att släppas i februari 2022. Förutom Holland spelar den Oscarnominerade skådespelaren Mark Wahlberg Drakes mentor, Sully, medan Antonio Banderas kommer att dyka upp i en ospecificerad roll. Zombieland and Venom-regissören Ruben Fleischer regisserade Uncharted-filmen efter ett manus skrivet av Iron Man-författarteamet av Matt Holloway och Art Marcum.

Den första Uncharted-filmtrailern publicerades i oktober – kolla in den ovan. Holland kommer att ses härnäst i decembers Spider-Man: No Way Home, som precis fått en ny trailer.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *