Dagens Nyheter Filmer Tekniska spel Tv program Underhållnings Nyheter Världs nyheter

Särskild titt på Loki att sändas under Arena Of Heroes NBA-spel ikväll

Under halvtid på New Orleans Pelicans och Golden State Warriors Arena of Heroes NBA-spel kommer Marvel att avslöja en helt ny look på den kommande Disney+ originalserien Loki.

Kommer till streamingtjänsten den 11 juni, nästa MCU TV-serie kommer att spela den skurkaktige Loki (Tom Hiddleston) när han reser genom tiden och fixar olika tidslinjer. Marvel avslöjade att under halvtid kommer vi inte bara att få en ny titt på Loki, utan Anthony Mackie kommer att intervjuas och diskutera The Falcon and the Winter Soldier och vägen till att bli Captain America.

Se till att komma tillbaka hit senare ikväll för att se Loki-videon själv.

Den första fullständiga trailern för Loki kom tillbaka i april, och vi fick en bättre uppfattning om hela historien. Loki hamnar i klorna på TVA – Time Variance Authority – och arbetar under Mobius M. Mobius (Owen Wilson) för att fixa olika tidsströmmar och göra universum till en säkrare plats.

Loki spelar också Gugu Mbatha-Raw (Belle), Sophia Di Martino (Igår), Wunmi Mosaku (Lovecraft Country) och Richard E. Grant (Gosford Park). Sex Educations Kate Herron kommer att regissera Loki, som har Michael Waldron (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) som huvudskribent.

För mer om kommande MCU-projekt, kolla in den här Marvel-videon som visar upp kommande filmsläpp för de kommande åren.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *