Actionspel Dagens Nyheter Mobilspel Spelnyheter Tekniska spel Världs nyheter

PUBG Mobile Update lägger till Karakin-karta, introducerar raketkastare

PUBG Mobile har äntligen lagt till Karakin, en av de mest populära kartorna i den ursprungliga PUBG. Kartan med ökentema är kompakt och fokuserar mycket på vertikalitet. Förutom den nya kartan för 64 spelare lägger den färska uppdateringen till Panzerfaust-raketgeväret och klibbiga bomber till din arsenal.

Uppdateringen introducerar också en modifierad version av den ursprungliga PUBG:s “röda zon”-mekaniker. Kallas “Demolition Zones”, spelare måste se upp för lila delar av minikartan, eftersom de kan sprängas. Dessa rivningszoner orsakar också skador på byggnader, vilket innebär att de kan förstöra det dyrbara bytet innan du kan göra anspråk på det.

Spelas nu: PUBG – Trailer för rankad läge

Uppdateringen lägger också till kulpenetreringsmekanik till Karakin, vilket innebär att vissa vapen kan skjuta genom kartans tunna väggar. Den här nya patchen följer noga efter 1.3-uppdateringen från tidigare i mars, som lade till ett spelläge med musiktema samt många nya funktioner. PUBG Mobile passerade nyligen 1 miljard nedladdningar. För mer information, kolla in de korta patch-anteckningarna nedan.

PUBG Mobile Karakin Launch Notes
New Mechanic: Demolition Zone – Om du befinner dig i ett lila område på minikartan när larmet ljuder, börja springa! Rivningszonen orsakar slumpmässig skada på byggnader och kan i slutändan förstöra dem och allt inuti.
New Mechanic: Thin Wall Bullet Penetration – kulpenetrering har lagts till de tunnaste väggarna i Karakin, vilket lägger till ett nytt strategiskt lager eller fara för spelare som gömmer sig bakom skadade väggar.
New Throwable Weapon: The Sticky Bomb – dessa självhäftande kastbara föremål fastnar på väggar och kan spränga dem, skapa trasiga byggnader med nya skottvinklar och brytpunkter, vilket innebär att spelare kan bli kreativa när de attackerar byggnader. Sticky Bombs är också nyckeln till att hitta dolda utrymmen i Karakin.
New Firearm: The Panzerfaust – Ett engångsvapen som sprider sig slumpmässigt och är ett fast fall från luftdroppar i Karakin, Panzerfaust skjuter upp raketer som exploderar vid kollisionen och skadar spelare inom sprängzonen. Raketerna kan också skada tunna väggar och penetrera föremål på korta avstånd. Se till att det inte finns några vänskapsmatcher bakom dig, eftersom Panzerfausts kraftfulla blowback skadar alla närliggande spelare.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *