Dagens Nyheter Filmer Tekniska spel Tv program Underhållnings Nyheter Världs nyheter

Michael Keaton bekräftar återkomsten som Spider-Man Villain Vulture

Michael Keaton, som han själv erkänner, vet inte ett dugg om serietidningar. Men han har byggt upp sin karriär delvis genom att spela några av våra favorithjältar och skurkar. Vi vet redan att han återvänder som Batman i den kommande Flash-filmen, och nu har skådespelaren bekräftat att han passar igen som Spider-Man-nemesis Vulture i en intervju på Jimmy Kimmel Live.

Hoppa in runt 13:00 för att komma direkt till serietidningsgrejen. Keaton pratar om både Batman och Spider-Man i intervjun. Keaton beskriver Vulture som “verkligen en rolig karaktär” samtidigt som han berättar om en anekdot som visar hur lite serietidning som fastnar i hans hjärna innan han avslöjar att han inte bara fortfarande spelar Vulture, han spelar karaktären just nu.

“Jag skjuter imorgon – jag skjuter gamsaker,” sa Keaton till Kimmel. När Kimmel bad om ytterligare detaljer sa Keaton bara “Vulture stuff.”

Keaton återupptar sin roll som Bruce Wayne och Batman i den kommande Flash-filmen tillsammans med Ben Afflecks egen version av samma karaktär. Keaton sa att han “får” Batman på en annan nivå efter att ha spelat in filmen. Som Vulture bekräftas Keaton att dyka upp i den kommande Morbius-filmen med Jared Leto som Morbius the Living Vampire. Vi är ännu osäkra på om han kommer att dyka upp i Spider-Man: No Way Home, en film som redan är överbelastad med skurkar inklusive Doctor Octopus, the Green Goblin och andra. Var den här aktuella Vulture-filmen kommer att hamna är någons gissning. Spider-Man: No Way Home och Morbius verkar båda för nära premiären för omtagningar, och Tom Holland är inte säker på att han kommer tillbaka till rollen efter filmen, som har premiär den 17 december.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *