Dagens Nyheter Filmer Tekniska spel Tv program Underhållnings Nyheter Världs nyheter

Manuset Spider-Man: No Way Home skrevs under inspelningen

Skådespelaren Tom Holland avslöjade i en ny GQ-intervju att Spider-Man: No Way Home skrevs om under inspelningen.

“Du kan fråga regissören [Jon Watts], ‘Vad händer i akt tre?'”, sa Holland. “Hans svar skulle vara, ‘jag försöker fortfarande komma på det’.” Holland utvecklade sedan ytterligare – även om det erbjöd få detaljer – om en “crescendo-scen” som “inte fungerade.” Holland och Watts sprang ut och var överens om att scenen “var fel”. Paret “satte sig…och vi kom på en ny idé.”

Även om fans har lyst upp sociala medier med oro över denna detalj, är verkligheten att manus ofta ändras från den initiala utvecklingen hela vägen upp till efterproduktion. Det betyder inte nödvändigtvis något på ett eller annat sätt i slutändan för berättelsen eller hur filmen kan landa hos kritiker. Hur som helst, fansen behöver inte vänta mycket längre för att se filmen och bestämma själva – Spider-Man: No Way Home har premiär på bio den 17 december.

På andra ställen i samma profil indikerade Holland också att han kanske gör sig redo att hoppa av rollen som Spider-Man. Holland, 25, sa: “Om jag spelar Spider-Man efter att jag är 30, har jag gjort något fel.” För vad det är värt tycker han att studion borde “göra en Miles Morales-film”.

Spider-Man: No Way Home har premiär på bio den 17 december 2021. Filmen lovar att ställa Spidey mot massor av skurkar, inklusive skurkar med i Spider-Man, Spider-Man 2, Spider-Man 3 och The Amazing Spider -Man. Holland bekräftade i samma intervju att Jamie Foxx’s Electro, med i The Amazing Spider-Man 2, också kommer att synas i filmen. Förutom Spidey är Hollands Uncharted-film på gång. Samtidigt försenade Disney nyligen hela 2022 års MCU-filmer.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *