Actionspel Dagens Nyheter Mobilspel Spelnyheter

Guardians Of The Galaxy kostar bara 30 $ för Black Friday

Marvel’s Guardians of the Galaxy är ett av de bästa superhjältespelen på senare tid. Guardians of Galaxy släpptes förra månaden för PlayStation, Xbox och PC, och fångar hjärtat och tonen i filmerna, berättar en fantastisk historia och innehåller fantastisk stridsmekanik. Om du inte har hämtat det ännu, kan du köpa det för en rejäl rabatt på Amazon och Best Buy som en del av återförsäljarnas Black Friday-försäljning. Det är för närvarande till försäljning för endast $30, vilket är 50% rabatt på listpriset.

Vi skulle inte bli förvånade över att se den här affären sälja slut, och vi förväntar oss inte att den kommer att säljas för mindre hos andra återförsäljare. Walmart kommer att ha Guadians of the Galaxy för $35 från och med måndag. Tänk på att det här erbjudandet endast är tillgängligt för Xbox- och PlayStation-versionerna av spelet. Den kommer med en gratis uppgradering till PS5 eller Xbox Series X.

“Marvel’s Guardians of the Galaxy har inte ett engagerande stridssystem, förutom de ögonblick då teamet kryper ihop ger en lös koppling till det mycket mer engagerande narrativa temat om kommunikationens styrka,” sa GameSpots Jordan Ramee i sin Guardians of the Galaxy recension. “Spelet lyser istället genom sitt berättande, som förstärks av en talangfull samling röstskådespelare och ett underbart soundtrack. Om det här spelet är din introduktion till titulära hjältar är det inte det bästa första intrycket, men ibland när galaxen måste vara sparat kan du nöja dig med gott nog.”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *