Actionspel Dagens Nyheter Mobilspel Spelnyheter Tekniska spel Världs nyheter

Fortnite Kapitel 3 kan komma nästa månad, föreslår Fan Theory

Fortnite Chapter 3 kan vara mycket närmare än vad folk en gång trodde, enligt en fanteori som växer i popularitet. Med säsong 8 som skulle vända i början av december, sa konventionell visdom att den skulle inleda säsong 9 med sitt eget nya tema och spelmekanik. Istället tyder nu ett antal bevis på att vi kan vara inne i de sista dagarna av Fortnite Chapter 2. Vi har sammanställt alla bevis hittills. Du får bestämma.

Fortnite kapitel 3 teori
Medan vissa ledtrådar är äldre, började förslaget om att säsong 9 skulle utplånas till förmån för kapitel 3 verkligen ta fart när Fortnite-influencern FNChiefAko (aka Ako) satte ihop några tips från föremålen i spelet som verkar antyda verkligheten som vi vet att det på Apollo närmar sig ett dramatiskt slut.

I Fortnite-läran har kubdrottningen som dök upp på ön under Fortnitemares en historia av slutgiltiga verkligheter. Hennes personal i handen heter till och med “Reality Render” och dess beskrivning säger att det har tagit slut “otaliga verkligheter och tillägger: “Snart kommer ön att ansluta sig till dem.” Hennes Cubic Vortex-backbling säger också “Tiden rinner ut för dig .” Till och med en ny emote som kom ut den här säsongen, Page-Turner, verkar reta spelare med sin beskrivning och säger: “Bara en sekund, jag är nästan i slutet av kapitlet.”

The Cube Queen har också en egen temalåt med texter som ytterligare tyder på att hon planerar att utplåna Apollo. Du kan läsa ett utdrag ur den där djävulskt hånande låten nedan.

“Slut inte fred med allt du har känt,

Din tid med oss ​​var bara till låns, åh nej,

Det finns bara en sak att inse,

Denna verklighet är mitt största pris,

Och allt du någonsin trodde var sant var bara en del av ett spel jag lät dig göra”

Till en början sågs Akos teori som en fläkt som placerade röda strängar på en korktavla som inte behöver placeras, men några fler bevis utanför spelets egna ledtrådar verkar ytterligare backa idén. Till exempel, på många ställen där Epic har skrivit om vad som är på gång, har utvecklaren vägrat att kalla nästa äventyr för “Säsong 9”.

Istället har företaget sagt saker som “säsongen efter säsong 8”. Under säsong 7 sa Donald Mustard, som absolut älskar att lämna ledtrådar som förbises i flera månader i sina tweets, att kapitel 2, säsong 7 “och de två efter den” är hans favoritdelar. Hypex kommentar är perfekt. Mustard väljer sina ord väldigt noggrant på nätet och är känd för att reta saker med ett krävande språk som detta.

På senare tid har minst två Fortnite-innehållsskapare börjat reta att något stort också är planerat. Märkligt nog har både SypherPK och TaborTimeYT använt frasen “catch you on the flipside” efter att ha lärt sig om några Fortnite framtida händelser. Även om dessa retas lika gärna kunde relatera till en potentiell säsong 9, användes frasen medan de spekulerade i kapitel 3, och tittarna har förstått att de kan ha fått insiderinformation och bara maskerar vissa fakta som spekulationer.

Det finns också faktumet med timing. Hela Fortnite Chapter 1 tog drygt 700 dagar. Säsongerna var kortare då, så på 718 dagar såg vi 10 säsonger. Men i kapitel 2 är inte bara säsonger längre designmässigt, utan de två första säsongerna av kapitlet förlängdes på grund av att covid-19 saktade ner utvecklingen. Därför har vi redan nått så lång tid på bara åtta säsonger. Om Epic föredrar att ett kapitel tar ungefär två år, så är antalet säsonger i ett kapitel verkligen en sekundär faktor.

Alla dessa ledtrådar åtföljs också av sommarens Reddit-läckare som hade insiderinformation som inte ens spelets mest framstående dataminerare kunde komma åt. Hittills har den läckan visat sig vara helt tillförlitlig och avslöjade saker som Ariana Grande Rift Tour, Cube Queen, The Sideways och mer. Samma läcka sa också att kubdrottningen skulle spela en avgörande roll i kapitel 3. Även om den läckta informationen inte specificerade att kapitel 3 skulle följa säsong 8, tillsammans med de andra ledtrådarna här, kan det hävdas att det var vad läckaren menade– eller kanske till och med visste men ville inte säga rakt ut.

Inte för inte, men även det svarta hålet som en gång svalde den ursprungliga ön i slutet av kapitel 1 uppdaterades nyligen i spelets filer, vilket tyder på att Epic kommer att använda det igen.

Förra gången en enda kub dök upp, förstörde den nästan ön Athena. Nu är Apollo full av kuber och de kallas alla till mitten av kartan för att, enligt läckare, bilda en pyramid. Det är där kubdrottningen sitter varje dag och planerar något som vi inte kan förutse. Samtidigt har Doktor Slone öppnat den tidigare mystiska bunkern sydost om Catty Corner och avslöjat en ny IO “staging facility”.

Med dessa kvinnor på kollisionskurs för slutet av den här säsongen kommer de sista ögonblicken av säsong 8 utan tvekan att bli ännu en hisnande final. Men frågan kvarstår: Kommer vår nuvarande verklighet att lämnas intakt när dammet lättar?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *