Actionspel Dagens Nyheter PC-spel Spelnyheter Tekniska spel TV-spel Världs nyheter

Deathloop är mer än 50 % rabatt på Black Friday

Ett av årets bästa PS5-spel är till rea för ett otroligt bra pris hos flera återförsäljare. Deathloop, som normalt går för 60 spänn, kostar bara $25 på GameStop som en del av återförsäljarens Black Friday-rea. Walmart kommer att ha Deathloop för $25 från och med måndag. Under tiden, om de säljs slut eller om du letar efter gratis frakt med Prime, har Amazon Deathloop för $30. Best Buy har också Deathloop för $30. Kort sagt, du har många alternativ här.

Deathloop, som släpptes i september, låter dig kliva in i kängorna på Colt, en bråkmakare med minnesförlust som är instängd på en ö låst i en tidsslinga. Samma 24 timmar upprepas varje dag, och om inte Colt vill tillbringa resten av evigheten med att leva samma dag om och om igen, måste han bryta det tidsmässiga låset genom att mörda flera visionärer som upprätthåller den upprepade tidscykeln.

Det enda problemet? En rivaliserande lönnmördare vid namn Julia jagar Colt, och varje gång han dör måste han starta om sin resa från första början. Deathloop har varit till försäljning några gånger sedan lanseringen, men Walmarts affär är det bästa vi har sett hittills, och kommer troligen att se ett bra tag, med tanke på hur nytt detta spel fortfarande är.

“Den kanske mest berömvärda delen av Deathloop är hur det tar så många till synes olika saker och skapar harmoni mellan dem”, skrev GameSpots chefredaktör Tamoor Hussain i sin 10/10 Deathloop-recension. “Spelsystem som känns isolerade blir bitar i ett större pussel, och när du ser hur de sömlöst hänger ihop, inser du hur speciell prestation det verkligen är. På samma sätt, på pappret, borde de olika estetikerna vara som olja och vatten, men de samlas utan ansträngning för att vara en del av en större helhet, och för mig är det vad Deathloop egentligen handlar om.”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *