Actionspel Dagens Nyheter Mobilspel PC-spel Spelnyheter Tekniska spel TV-spel Världs nyheter

Back 4 Blood kostar bara 35 USD i denna Black Friday-deal

Den här tiden på året är vanligtvis en påminnelse om vikten av vänner och familj. Speciellt när du vill skapa en väg genom en till synes oändlig hord av infekterade människor som har utvecklat kannibalistiska smaker på senare tid. Back 4 Blood skrapar de mycket specifika smakerna för socialt nöje, eftersom denna andliga efterträdare till Left 4 Dead är klassisk zombieapokalyps-action som bäst spelas med riktiga människor.

Om du har letat efter att ta spelet till ett anständigt pris, är det nu ett bra tillfälle att ta en titt på Black Friday-erbjudanden på spelet hos större återförsäljare. Det bästa Back 4 Blood-erbjudandet finns på Walmart för 25 $, men det går inte live förrän på måndag. Under tiden kan du ta Back 4 Blood för $40 på Amazon, Best Buy och GameStop. Med tanke på den enorma prisskillnaden, rekommenderar vi definitivt att du kretsar tillbaka för att hämta den här.

Se Back 4 Blood på Walmart — $40 (kommer att vara $25 från och med måndag)
Se Back 4 Blood på Amazon — 40 $
Se Back 4 Blood at Best Buy — $40
Se Back 4 Blood på GameStop — 40 $
Back 4 Blood är mer än bara ett samarbetsspel för att döda zombie, men lägger också till några intressanta idéer till formeln som gjorde Left 4 Dead så populär under dess storhetstid. Vrålande zombiehorder anpassar sig till din skicklighetsnivå så att det alltid finns ett element av fara, däckbyggande mekanikern gör varje spel unikt med en serie valfria mutatorer, och PVP Swarm-läget är en rolig avledning från kampanjen när du är i stämningen för lite tävlingsåtgärder.

“Turtle Rocks återkomst till genren som den skapade är fortfarande fantastiskt roligt, förutsatt att du har andra att dela i zombie-bashing”, sa kritikern Richard Wakeling i sin Back 4 Blood-recension.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *